24 óra alatt három gyalogost gázoltak el Nyíregyházán, a szerda reggeli halállal végződött…  

Szerda reggel fél nyolckor a Kállói úton, a Pásztor utca közelében a kijelölt gyalogátkelőhelyen kívánt átkelni a gyalogos, amikor egy kishaszonjármű fiatal sofőrje elütötte.

A kiérkező mentők 50 percen keresztül küzdöttek a gyalogos életéért, reanimálták, de sajnos a beavatkozás nem vezetett eredményre, az életét már nem lehetett megmenteni. A rendőrség még mindig vizsgálja a tragikus baleset körülményeit, ezért a főútvonal forgalmát korlátozták. A halálos baleset okozójának gépjárművezetői engedélyét bevonták a rendőrség pedig szemtanukat keres.

24 órán belül ez volt a harmadik súlyos gyalogosgázolás Nyíregyházán. Először kedd kora délután a Vay Ádám körúton ütöttek el a zebrán egy gyalogost, este pedig a Kemecsei úton történt gázolás, amely során a gyalogos súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.  A gyalogos szabályosan közlekedett a zebrán, ahol a Kótaj felé haladó autós elütött. A jármű feldobta a gyalogost a motorháztetetőre, az ütközéstől koponyasérüléseket szenvedett és több csontja is eltört.