29 sikertörténet – amely a megye legsikeresebb vállalkozóinak életét mutatja be

 

A könyv szerint a siker receptje a kitartás, a szorgalom és a szerencse. A benne szereplő 29 ember elmesélte az élettörténetét és olyan hasznos tanáccsal látják el az olvasókat, amiből profitálhatnak a mindennapi életük során. Tanácsokat adnak arról, hogy hogyan tudja valaki felépíteni magát a nulláról. Ez már a negyedik kötet, az első 2006-ban jelent meg, 23 sikertörténet címmel, majd következett a 25, 27 és most a 29. Az írója szerint pedig hamarosan következik a 31 is.

Prokrovenszki Gergely elmondta, hogy a könyv ötlete onnan származik, hogy mindig szívesen olvasta a sikeres vállalkozókról szóló külföldi könyveket.

Úgy gondolta, hogy Nyíregyházán és a megyében is rengeteg olyan vállalkozó van, aki sikeres és érdemesek arra, hogy elmeséljék, megosszák az olvasókkal az életüket, tapasztalataikat.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Szarka Lajos

Sokak vették szívesen a felkérést, így számos sikertörténet jelent már a könyveiben.

Több mint 100 sikeres ember

Azt a száz, száztíz nevet nem tudom most felsorolni az idő rövidsége miatt, de helyi, meghatározó megyebeli és nyíregyházi vállalkozók, sportolók, közéleti emberek, akik elmesélték a titkukat.

– tette hozzá Pokrovenszki Gergely, a könyv szerzője.

Ezt a kötetet nyáron kezdte el írni Pokrovenszki Gergely és több újságíró kollégája segített benne. A könyv elolvasása után az olvasó rájön, hogy vannak közös dolgok a sikeres emberekben. Az egyik az, hogy mindegyikük nagyon akarta a sikert, ezen kívül napi 24 órában dolgoznak, nincs hétvégéjük és állandóan a vállalkozásukon járnak a gondolataik.

A könyv szerzője már a következő kötet megírásán gondolkodik, hiszen van igény az olvasók körében rá.

Ezt a könyvet december 12-től lehet megvásárolni a nyíregyházi könyvesboltokban vagy megrendelni az online könyváruházakban.