50. alkalommal rendezték meg a Jósavárosi Napokat

A kerek évfordulót meg is ünnepelték a nyíregyházi városrész lakói az Ungvár sétányon augusztus 17-én, szombaton. Nézze meg a rendezvényen készült fotókat, melyeket Szarka Lajos készített. 

A rendezvényt a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette csoport nyitotta meg majd köszöntők hangzottak el és felvágták az ünneplés elengedhetetlen kellékét a jubileumi tortát, amelyet a Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola diákjai készítettek és 550 szelestes volt. 


A színpadi programok az Eszterlánc Északi Óvoda Gyermekmosoly Tagintézményének apróságainak műsorával kezdődtek, majd a Kerekerdő Tagintézmény Így tedd rá! csoportja szórakoztatta a közönséget. A fellépők között az idősebb korosztályt a Senior Örömtáncosok képviselték, lélegzetelállító show-val érkezett Naninski és Figaro, volt mediball-bemutató, a Vidám Manók együttes interaktív koncerttel lepte meg a legkisebbeket.

Színpadra álltak a Szabolcs Néptáncegyüttes csoportjai, akik a közönséget is megtáncoltatták, kiderült milyen a hangja Hekman Böbének, akit a Gold Dance Group váltott a színpadon.

Estére megérkeztek a sztárvendégek: a 4 for Dance szórakoztatta a jósavárosiakat, a tűzijáték után pedig a Vox együttes húzta a talpalávalót és megkezdődött az utcabál.


Kísérőprogramokból sem volt hiány, a sétányon termékkóstolók és kiállítások, különböző bemutatók voltak, játszóudvar és habparti, valamint szűrőbusz fogadta a rendezvényre érkezőket.

Kapcsolódó galéria

Jubileumi Jósavárosi Napok 2024