A Mórában jártak a Nyíregyháza Tigers játékosai

A felnőtt csapat mellett mindig is kiemelt szerepet kapott az utánpótlás a Tigriseknél. Ezért egy toborzó program keretében a szabolcsi együttes játékosai ellátogattak a Móra Ferenc Általános Iskolába április 27-én, hogy testnevelés órát tartsanak a gyerekeknek.

Kicsik és nagyok egyaránt részt vettek a foglalkozásokon, amin nem csak megtanulhatták hogyan kell szerelni, de a Tigrisek amerikai játékosai is megtanították nekik a sportág minden csínját-bínját. Még a labda eldobásának és elkapásának technikáját is megmutatták. Emellett volt lehetőségük kipróbálni azt, amit tanultak, hiszen a csapat tagjaival együtt is játszhattak.

A sok gyerek érdeklődve és nagy lelkesedéssel figyelve tanultak a Tigrisektől. Többen ki is látogattak a csapat TD Store Eagles elleni összecsapására, amit a Tigers 59-22-re megnyert.

Akik kedvet kaptak a sportághoz és ki akarják próbálni, azok ellátogathatnak a Tigers edzéseire. A felnőtteknek minden szerdán és péntek 18 és 20 óra között van tréning a nyíregyházi MG-pályán. Az utánpótlásnak pedig szerdán és pénteken 16.30-tól, szombaton pedig 10 órától szintén az MG-pályán.


Forrás: Nyíregyháza Tigers

Fotók: Makranczi László