A Padlás és a Játszd újra, Sam! premierjével vár októberben a Móricz Zsigmond Színház

Október 11-én, pénteken mutatják be a Játszd újra, Sam! című előadást a Krúdy Kamarában, amely Woody Allen legendás darabját hozza el a nézők elé. Ezt követően október 19-én, szombaton Gémes Antos rendezésében a legendás musical: A padlás következik a Nagyszínpadon, Horváth Péter, Presser Gábor és Sztevanovity Dusán klasszikusa generációkkal szeretettette meg a színházat, érdemben mesél a hitről, a sorsról és a szeretet erejéről.

A premierek mellett a Móricz Zsigmond Színházban újra látható az előző évad egyik legsikeresebb előadása, az Életrevalók Horváth László Attila és Gulyás Attila főszereplésével. A darabot október 4-én pénteken és 5-én, szombaton 19 órától láthatják a nézők. A népszerű francia film adaptációja egy lebilincselő történetet mutat be, amely két teljesen különböző háttérrel rendelkező ember, egy mozgáskorlátozott arisztokrata és egy fiatal, nehéz sorsú férfi barátságáról szól.

Nők az idegösszeomlás szélén előadásunkat október 12-én, szombaton tekinthetik meg nézőink, ezúttal ismét a Nagyszínpadon. A történet Madridban játszódik a 80-as években. Nagyszabású, vadul lüktető zenék, taxis üldözés, kétségbeesett szerelem, eltévedt telefonhívások, terroristák, topmodellek, felgyújtott franciaágy, benyugtatózott gazpacho, és mindennek a közepén - a Nő.

Október 26-án, szombaton újra az Anconai szerelmesek dalai csendülnek fel bérletszünetben, a Nagyszínpadon. Napfény, azúrkék ég, tengerpart, fülbemászó dallamok… Mindez együtt Itália, a dolce vita, a szépség és a romantika csodálatos földje, ahol bármi megtörténhet, és gyakorlatilag bármi meg is történik, mégpedig rengeteg szerelem, intrika, félreértés, rekeszizmokat nem kímélő poénok és jól ismert slágerek kíséretében.

Színművészeink zenés estjei októberben is várják a közönséget

Urmai Gábor, a Móricz Zsigmond Színház színművésze LGT, Bagossy, 4S Street, Dinamit, Parno Graszt, Omega és Presser dalokkal várja az érdeklődőket a Szindbád Rendezvényteremben október 25-én, pénteken 17.30-tól, Neked írom a dalt címmel.

Horváth Margit és Tóth Károly, a Móricz Zsigmond Színház színművészei sanzonokat, operettdalokat énekelnek, többek között a Csókos asszony, és a Csárdáskirálynő operettekből is október 30-án, 17.30-tól a Bencs Villában. Az est címe: Emlékszel még?

Jegyvásárlás:

Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda 

Nyíregyháza, Színház u. 2.

(hétfőtől péntekig 9-17 óráig) +36-42-507-006, +36-30-303-2875, +36-20-233-2926,

szervezes@moriczszinhaz.hu