A Parkfürdő élménynap keretében egész napos szórakozással várja a családokat

 

Július 20-án, szombaton az Aquarius Élmény- és Parkfürdő különleges Családi Élménynapot szervez, amely minden korosztály számára ingyenes szórakozási lehetőségeket kínál. A látogatók különféle izgalmas programokon és játékokon vehetnek részt, mint például a mászófal, extrém akadálypálya, ugrálóvár és darts-foci, de lesz Vidám Manók koncert és Élményútleveles nyereményjáték is, mindezt ötcsillagos környezetben és kiváló szolgáltatások kíséretében.

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő különleges Családi Élménynapot rendez, amelynek célja, hogy felejthetetlen napot biztosítson a családok számára, tele szórakoztató programokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel. Az egész napos rendezvény során a látogatók izgalmas programokkal és játékokkal találkozhatnak, amelyeket ingyenesen élvezhetnek. Az esemény garantálja, hogy minden korosztály számára szórakoztató és élményekkel teli legyen.

„Úgy döntöttünk, hogy kiegészítő programokat is szervezünk, és ennek részeként egy nagyszabású családi napot tartunk. Az esemény során kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő szórakozást. Lesznek animátorok, foglalkozások, de lesz koncert és arcfestés is. Emellett ugrálóvár és különféle sportesemények is várják a vendégeket. Igazán széles választékot kínálunk, hogy mindenki jól érezze magát.” – nyilatkozta Matavovszky Dániel, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

A résztvevők próbára tehetik erejüket és ügyességüket többek között a mászófalon, az extrém akadálypályán, valamint a darts-foci és a családi bringóhintó-pálya révén. A kisebbeket Vidám Manók koncert, ugrálóvár, mesefigurás zumba és kézműves foglalkozások várják, míg a nagyobbak rodeóbikán és élőcsocsón mérhetik össze képességeiket. Az Élményfürdő az idei évben különösen nagy hangsúlyt helyez a színvonalas programszervezésre.

„Az idei év valóban a programok éve, hiszen már szinte minden hétvégén, sőt, hétköznapokon is kínálunk különleges eseményeket az állandó programjaink mellett. Az újdonságok között szerepel az óriás kivetítő, amelyen nemcsak a foci Eb-t, hanem az olimpiát is közvetítjük. Emellett kéthetente szombatonként éjszakai szaunaesteket szervezünk, ahol élőzene is várja a vendégeket. A strandfoci fesztivál már korábban is népszerű volt, és idén sem maradhatott el, valamint strandkézilabda versenyt is tartottunk. Így rendkívül változatos programokkal várjuk látogatóinkat” – tette hozzá a vezérigazgató.

Az élménynap különlegessége az Élményútlevél, amelyet minden család a belépéskor kap meg. A különböző játékok és feladatok teljesítése során pecséteket lehet gyűjteni, aki összegyűjtötte az összeset és bedobja az útlevelet a sátorban elhelyezett gyűjtőládába, részt vehet a sorsoláson, ahol értékes nyeremények találnak gazdára. A fődíj egy családi belépőjegy 4 fő részére az Aquarius Élmény- és Parkfürdőbe, emellett 3 db páros- és 3 db egyszemélyes belépőjegyet is kisorsolnak.