A parkfürdőben rendezik meg az  Extreme Trail hétvégét!

Az Extreme Trail újra megrendezi hagyományos sporteseményét az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. A 2024. szeptember 21-22-i hétvégén előbb szombaton az akadályfutóké, majd vasárnap a terepfutóké a fürdő és a Sóstói erdő.

Az akadályfutáson a már megszokott színvonalú mindenki számára teljesíthető kúszós, mászós, kapaszkodós, egyensúlyozós feladatokkal készülnek. Természetesen minden alkalommal megújulnak egy kicsit. Erre az alkalomra építettek a Ninja Warriorból is ismerős felfutó falat (természetesen kisebb, teljesíthetőbb), amit a verseny végére tesznek be. Szombaton a felnőttek után a gyerekek futamát szervezik meg 4 különböző korosztályban. Nekik új elemként a ninja lépés akadályt építenek fel. Vasárnap egy akadályok nélküli terepfutást szerveznek a jelentkezőknek 5 és 10 kilométeren. A tavaly népszerű Extreme Dog Race elnevezésű kutyás futóversenyen 5 kilométeren indulhatnak el a sportolók a négylábú barátaikkal.

Minden résztvevőnek rengeteg ajándékkal, egyedi fém befutóérmekkel, a verseny közben készült ingyenesen letölhető fotókkal, chipes időméréssel, egy különleges borral, nagyszerű hangulattal és kiváló sportértékkel bíró rendezvénnyel készülnek.

Az sem elhanyagolható tény, hogy a versenyzők, és a kísérőik egész hétvégén szabadon használhatják a csak a rendezvényünkre újra feltöltött termál medencéket!