A Puskás Akadémia következik a Szpari számára

A Puskás Akadémia lesz a Nyíregyháza Spartacus ellenfele a labdarúgó NB-I következő fordulójában. A házigazda eddig mindkét meccsét megnyerte, így nem vár könnyű találkozó a Szparira. A csapatból többen is hiányoznak sérülés miatt. 

 A héten a Puskás Akadémia ellen készült a Nyíregyháza Spartacus. Az OTP Bank Liga harmadik fordulójában a felcsútiak ellen lép pályára a Szpari, idegenben. A hétvégi házigazda eddig mindkét mérkőzését megnyerte, 2-1-re verte előbb az Újpestet, majd a Zalaegerszeget. 

A Spartacusnak 3 pontja van, a Győr legyőzése után az MTK-től kikaptak a mieink. A fővárosi mérkőzésen Fejér Béla kapus többször is nagyot mentett, és az övé lett a forduló védése a szövetségnél. A vasárnapi mindössze az ötödik mérkőzés lesz a két csapat között, ebből kettőt vívtak az élvonalban a gárdák, és egyszer nyert a Szpari, még 2015-ben 2-1-re a Pancho Arénában. A hétvégi mérkőzésen több nyíregyházi játékos sérülés miatt nem léphet pályára, így Nagy Dominik, Géresi Krisztián és Myke Ramos sem játszhat, Toma György és Baki Ákos viszont már a csapattal tréningezik. A mérkőzés vasárnap 20. 15-kor kezdődik.