A Szpari csapatkapitánya francia győzelmet vár az EB-n
Törtei Tamás a magyar válogatott mellett az olaszoknak is szurkol, de a házigazdákat tartja esélyesnek.

Törtei Tamásnak egy hete műtötték meg a térdét, miután elszakadt a keresztszalag a lábában. A Nyíregyháza Spartacus védője csütörtökön volt kontrollon, és mindent rendben találtak az orvosok, így mától megkezdheti a munkát a gyógytornásszal. Közben pedig nézheti az EB meccseket. 

Számomra ez most tökéletes program, meg is beszéltem a feleségemmel, hogy mivel mozogni nem tudok, a meccsek alatt őt fogom ugráltatni, ha szükségem van valamire – mondta viccesen Törtei Tamás.

– A házigazda franciákat tartom a legnagyobb esélyesnek, mert ők mindig jók a hazai rendezésű tornákon. Szívesen venném az olaszok sikerét, mert őket nagyon szeretem, a magyar válogatott mellett nekik is szurkolok. Ami a mieinket illeti, úgy érzem, továbbjutunk majd a csoportból. A nyitómeccsen az osztrákok ellen minimum egy döntetlenre jók lehetünk, Izlandot pedig legyőzhetjük. Egyedül a Portugálok ellen látok kevés esélyt arra, hogy pontot szerzünk, de 4 pont már elég lehet a továbbjutáshoz, a kieséses szakaszban pedig már bárki jöhet, már oda eljutni nagy dolog lenne – tette hozzá a Szpari csapatkapitánya.

Dankó László

 

Ezt is a figyelmébe ajánljuk...

EURO-2016 – 3–1-ES FRANCIA GYŐZELEM, VAGY BÉKÉS 0–0 A NYITÓMÉRKŐZÉSEN?
Péntek este 21 órakor útjára indul a labda a Stade de France-ban, a Franciaország–Románia mérkőzéssel elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Az általános tipp Benzema nélkül is hazai győzelem, de ne feledjük el a nyitó mérkőzéseken sokszor fordult már elő meglepetés.
http://www.nyiregyhaza.hu/euro-2016--3-1-es-francia-gyozelem-vagy-bekes-0-0-a-nyitomerkozesen-2016-06-10

 

SZURKOLJUNK EGYÜTT A NYÍREGYHÁZI SÖRSÁTRAKBAN!

FOCI MOZI SÓSTÓN!

SZABADTÉRI FOCIHANGULAT A SZABADTÉRIN!

EB SZURKOLÓI SÁTOR NYÍREGYHÁZA BELVÁROSÁBAN.