A Tanár úr kérem és a Mamma Mia várja e héten a Szabadtéri Színpad közönségét
Fotó: Móricz Zsigmond Színház

A kultfilmek vetítése mellett a kőszínházi évadban elmaradt előadásokat is pótolni igyekszik a Móricz Zsigmond Színház a Szabadtéri Színpadon.

A Flashdance és a Tökéletes hang után újabb kultfilmekkel, családi és gyerekmozival várja a nézőket a Móricz Zsigmond Színház a Rózsakert Szabadtéri Színpadon. Közben olvasópróba és próba folyik a kőszínházban, de készülnek a furcsa évadzáróra is.

Az Édes Charity olvasópróbáján Szarka Lajos készített fotókat. A képeket a fotóra kattintva tekinthetik meg!

Miután június 18-án megszűnt a veszélyhelyzet, a továbbiakban semmilyen korlátozás nincs, hagyományos körülmények fogadják a vendégeket.

„Egyelőre mozival vártuk a közönségünket, az elmúlt két szombaton egy-egy filmet láthattak, ami még részben érintette a korlátozásokat. Éreztük is a nézőtéren, tehát 4 helyből egyet muszáj volt kihagyni, de szerencsére most szombattól már teljes kapacitással működhetünk. Ma este, hétfőn már színházi előadással várjuk a közönséget. Jegyeket is árulunk és elmaradt bérletes előadásokat is pótolunk, tehát ez várható hétfőn, kedden és szerdán. Ez a Tanár úr kérem lesz mindhárom napon. A következő fix programunk július 12-én a 9-től 5-ig című előadás. Most gőzerővel szervezzük a nyár többi részét. Pótolni fogjuk az Úri muri előadásokat és az Oscart is. Reméljük a nyár elég lesz arra, hogy minden bérletes előadásunkat bepótoljuk.” – sorolta a kínálatot Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház igazgatója.

Nem titok már, hogy legközelebb a Mamma Mia kerül a vászonra, és az sem, hogy gőzerővel készülnek a VIDOR Fesztiválra. A szervezők remélik, hogy augusztus 21-ig tovább laposodik a járványgörbe és lazul a helyzet, tehát most mindent úgy készítenek elő a Vidámság és Derű Országos Seregszemléjére, mint a korábbi esztendőkben.