A VIDOR Fesztivál Capitano-díját Szerednyey Béla kapta

A legjobb rendezésért járó díjat a Ne most, drágám! című előadás színre állításáért érdemelte ki. A Capitano-díjat az idei VIDOR Fesztiválon Szerednyey Béla kapta a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Ne most, drágám! című darabjának rendezéséért. A nagy sikert aratott előadás főbb szerepeit Nagy Sándor és Járai Máté játszották.

Az elismerést Kirják Róbert, a VIDOR Fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház igazgatója adta át a Játékszín Aranylakodalom című előadása után, melyben Szerednyey Béla is szerepelt.

Ray Cooney 1967-ben írta meg a Ne most, drágám! című vígjátékot. Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janie-nek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Az előadásról bővebb információt itt talál: https://www.vidor.eu/programok/ne-most-dragam/190491