Adomány a nagycsaládosoknak – 30 családhoz juttatják el az ajándékcsomagokat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete Családi Kör Egyesületének ajánlották fel az V. Kormányhivatali Jótékonysági Bál 700 ezer forintos bevételét. A pénzből tartós élelmiszereket vásároltak, ajándékcsomagokat készítettek, amelyeket 30 családhoz juttatnak el.


Idén ötödik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal. A 700 ezer forintos bevételt tartós élelmiszerekre költötték, és most a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Családi Kör Egyesületének ajánlották fel. Az adományt a kormányhivatal vezetői vitték el az egyesület Városmajor utcai közösségi házába.

2018 A CSALÁDOK ÉVE

Román István kormánymegbízott hangsúlyozta, jó célt sikerült megtalálniuk, hiszen 2018 Magyarországon a családok éve. A nagycsaládosok azok, akik kiemelt figyelmet és kormányzati támogatást is kapnak, emellett olyan plusz feladatokat is vállalnak azzal, hogy több gyereket is nevelnek, amit minden úton-módon támogatni szükséges. Ezért döntöttek úgy, hogy erre a célra fordítsák a bál bevételét.

További képekért kattintson a fotóra!

30 CSALÁDOT SEGÍTENEK

A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokat a kormányhivatal vezetői ünnepélyes keretek között adták át a Családi Kör Egyesület képviselőinek. Németh Zoltánné a NOE Családi Kör Egyesület vezetője elmondta, a megye öt egyesülete és két csoportja 30 családhoz juttatja el a felajánlást. A házigazdák viszonzásként a Nagycsaládosok Országos Egyesülete elmúlt 30 évét összefoglaló kiadványt, valamint egy irodalmi pályázatra érkezett írások válogatását tartalmazó kötetet adtak át a kormányhivatal vezetőinek.

Szoboszlai Tibor