„Állati vicces állatos videók” videópályázat – Jelentkezz Te is!

Megmutatnád szeretett házi kedvencedet az egész világnak? Szeretnéd, ha a kedvenc állatod a Nyíregyházi Televízió filmcsatornájának egyik főszereplőjévé válna? Hoznál egy kis vidámságot és örömöt mások életébe is? Akkor nincs más dolgod, mint élni az általunk kínált lehetőséggel és megosztani velünk a házi kedvencedről, kedvenceidről készült legviccesebb videódat!  

Kérjük, hogy aki csak teheti, küldje el a szeretett házi kedvencéről készült legviccesebb videóját szerkesztőségünkbe! A beküldők aktivitását, játékunkban való részvételét ajándékkal jutalmazzuk: a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. által felajánlott családi belépőjegyekkel és a Dzsungel Hotelben töltött kétéjszakás pihenéssel!

A pályázat célja: A beküldött legviccesebb állati videókból egy kisfilm készítése a Nyíregyházi Televízió részére.

Pályázók köre: Természetes személyek.

Minden pályázó csak egy videóval nevezhet, maximum 2 perces időtartamig.

A beküldött videónak rövid címet kell adni, a házi kedvenc nevének megjelölésével!

A videó beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail-cím) kezeléséhez, közösségi oldalunkon történő megosztásához.

A beküldött videókból, „ÁLLATI VICCES ÁLLATOS VIDEÓK” címmel az összes szereplő felhasználásával kisfilmet készítünk, mely látható lesz a Nyíregyházi Televízió csatornáján, a www.nyiregyhaza.hu és a www.hellonyiregyhaza.hu weboldalakon és kapcsolódó Facebook-oldalakon.

A videót beküldők között 50 db állatpark belépőt sorsolunk ki ajándékba! Ezen kívül a Város-Kép Nonprofit Kft. és a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. saját kedvencet választ, a legeslegviccesebb állati videón szereplő házi kedvenc kategóriában.  

A legviccesebb állati videó beküldője kétéjszakás pihenést kap a Nyíregyházi Állatpark területén található DZSUNGEL HOTELBEN, ahol különleges állatok hangjára ébredhet! (A szálláskupon felhasználása a hotel recepciójával külön egyeztetést igényel, a szabad kapacitás függvényében. A szálláskupon átruházható és 2022. március 31. napjáig használható fel!)

A „házi kedvenc” fogalma részünkről a következő: az az állat, amelynek tartásáról és gondozásáról teljesen vagy részben Te gondoskodsz, vagy vele folyamatosan egy háztartásban élsz. Állatrendszertani szempontból nincs megkötésünk.

A videók beküldési határideje: 2021. szeptember 27. – 2021. október 27.

A beküldeni kívánt videókat itt töltheti fel: https://www.nyiregyhaza.hu/allativiccesvideo/

A házi kedvenceitek főszereplésével az „ÁLLATI VICCES ÁLLATOS VIDEÓ” vetítésének premierje a Nyíregyházi Televízió csatornáján és a kapcsolódó médiumokon: 2021. november 7.

Az ajándékban részesülőket a Nyíregyháza MJV Facebook-oldalán közzétett posztban, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy a videó beküldésénél olyan e-mail-címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz. A videó megküldésével hozzájárulsz a megküldött adataid kezeléséhez! Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel személyesen is egyeztetünk

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan videóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a videókat a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására. A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött videók a pályázaton nem vehetnek részt.