Aranylemez lett a RADAR Lehetetlen című albuma! Szombaton érte őket a meglepetés!
Aranylemez lett a RADAR Lehetetlen című albuma! Szombaton érte őket a meglepetés!

Immár a negyedik aranylemezét zsebelte be a Radar.

A zenekar tagjai tegnap vették át az elismerést Tiszavasváriban, ahol épp’ jubileumi koncertet adtak. Mák István (Maku), a Radar énekese elmondta:

Így még nagyobb élmény volt, hiszen nemcsak a zenekartagok voltak ott ennél a pillanatnál, hanem a zene-, Radar-szerető közönség is! Együtt ünnepelhettük a banda 15 éves fennállását és az újabb Aranylemezt! Köszönjük a lemezvásárlóknak!

A formáció az elmúlt hónapokban szinte folyamatosan turnézott – nemcsak jól ismert dalaikat (Új hajnal, Embertelen kor, Száguldás...) játszották országhatárokon belül és túl, hanem többek között új hangzóanyagukat is bemutatták a rockmuzsikát szerető közönségüknek. Az immár Aranylemezes Lehetetlen című album alapjait ismét a már ’Radarosan fémjelzett’ stílus adja. Heavy és rock keveréke, változatos dalszövegek, szárnyaló riffek, ütős dobétmák...

Nyíregyháza sem marad idén Radar koncert nélkül, hiszen városunkban is ünnepli majd a banda a 15. szülinapját és újdonsült Aranylemezét! December 29-én koncerteznek a nyíregyházi-holywoodi ’koncertvárban’, a Bethlen Gábor utcán!

 

Szerző: Rutkai