Átadták a Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjait
Megtartották az Intersport – Nyíregyházi Sportcentrum Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjátadóját. A városházán megrendezett ünnepségen díjazták a legeredményesebb csapatokat, a legjobb kapusokat és a gólkirályokat, és fair play díjat is átadtak.

Ünnepélyes keretek között adták át a díjakat az Intersport – Nyíregyházi Sportcentrum Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság legeredményesebb csapatainak és játékosainak. Az ország egyik legnagyobb létszámú bajnokságában 108 csapat 3600 igazolt játékossal vett részt.

 

MINDEN FELTÉTEL ADOTT A KISPÁLYÁS LABDARÚGÁSHOZ

 

A városházán megtartott díjátadó ünnepségen dr. Kovács Ferenc polgármester és Kósa Árpád a Nyíregyházi Sportcentrum Kft. ügyvezető igazgatója adta át a kupákat és elismeréseket. Dr. Kovács Ferenc polgármester azt mondta: örül, hogy ennyi embert megmozgat ez a szabadidősport, amelyhez az önkormányzata minden feltételt biztosít.

További képekért kattintson a fotóra!

A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságon augusztus közepétől június végéig 10 csoportban mintegy 1400 mérkőzés zajlott le. A 6 tizenkettes és 2 kilences létszámú csoport mellett két Old Boys csoport is mérkőzött 9-9 csapattal. A nyíregyházi csapatok mellett több környező település, Gávavencsellő, Újfehértó, Nyírtelek, Nagykálló és Levelek csapata is részt vett a bajnokságon.

 

DÍJAZTÁK A CSAPATOKAT, A KAPUSOKAT ÉS A GÓLIRÁLYOKAT

 

Az ünnepélyes eredményhirdetésen csoportonként díjazták az első három helyen végzett csapatokat, a legjobb kapusokat és a gólkirályokat is. A díjkiosztón Fair Play díjat is átadtak, és megköszönték a támogató munkát a média munkatársainak, köztük Dankó Lászlónak, a Nyíregyházi Televízió sportriporterének is.

F.A.