Átadták a VIDOR Fesztivál Pierrot-díját

A Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén című előadás nyerte el a 23. VIDOR Fesztivál legjobb kamaraszínpadi előadásának járó díját.

A Nézőművészeti Kft. Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén című előadását augusztus 25-én láthatta a közönség a Krúdy Kamarában a VIDOR Fesztiválon. A színházi versenyprogram elnyerte a 23. fesztivál Pierrot-díját, amelyet a legjobb kamaraszínpadi előadásért ítél oda a zsűri.

A díjazott előadást szeptembertől több alkalommal is láthatják a Nézők kamarabérletben. Ma 19.30-kor telt házzal várta a közönség a produkciót, melynek végén Kirják Róbert, a VIDOR Fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház igazgatója átadta az elismerést.

Az előadásról bővebb információ:

https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok/panik-avagy-ferfiak-az-idegosszeomlas-szelen/193943

Az elismeréshez a VIDOR Fesztivált szervező Móricz Zsigmond Színház társulata nevében is szívből gratulálunk!

MIKA MYLLYAHO

PÁNIK, AVAGY FÉRFIAK AZ IDEGÖSSZEOMLÁS SZÉLÉN

RENDEZŐ: TÁRNOKI MÁRK

Szereplők

Laci, tervezőgrafikus: Katona László

Krisz, mérnök: Kovács Krisztián

Lehel, műsorvezető: Kovács Lehel

Mit adtál a világnak?

Ha ebben a pillanatban meghalnál, mi maradna utánad?

Laci maga után hagyna ezer darab nehezen lebomló oreós zacskót.

Krisz mérnöki munkájának köszönhetően az emberiség átlagos-an 40 perccel kevesebb időt tölthet liftekben rekedve. Lehel után egy 5 éves, magányos kisfiú maradna. Ugye te is pánikba esel, amikor ilyesmiken gondolkodsz?

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

A Nézőművészeti Kft. vendégelőadásának rendezője Tárnoki Márk, aki a Teljesen idegenek és a Nők az idegösszeomlás szélén előadásokat állította színpadra az előző évadokban Nyíregyházán.

Falk Nóra fordítása alapján Mika Myllyaho engedélyét a Nordic Drama Corner (FIN) és a Hofra Kft. közvetítette.