Augusztus végén erre tessék figyelni az Erdei Tornapályán!

A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. augusztus 28., 29., és 30. napjain az Erdei Tornapálya környezetében faápolási munkálatokat fognak végezni.

Az egészségügyi gyérítés tervezett menete:

  • 2024. augusztus 28. napján az Erdei Tornapálya parkolóját, valamint az Ózon Hotel bejáratát érintő területen végzik a faápolási feladatokat. A hotel megközelítése korlátozott lesz, továbbá a tornapálya parkolója teljes lezárásra kerül.
  • 2024. augusztus 29. napján az Ózon Hotel akadálymentesen megközelíthető. Az erdőlátogatók érdekében végzett munkálatok a tornapálya parkolójának hátsó részét, és az erdőbe bevezető gyalogosutakat érintik, melyek teljes lezárásra kerülnek.
  • 2024. augusztus 30. napján a Csaló köz közút felőli részén végzik az ápolási feladatokat, melynek forgalma korlátozva lesz a munkálatok idejére.

A faápolási feladatok ellátásának idejére a fenti területeken található parkolók lezárásra kerülnek (2024. 08. 28-29. napjain), továbbá a gyalogos- kerékpáros- és gépjármű forgalom időszakos korlátozására is számítani lehet.

Kérjük az arra közlekedő autósokat, kerékpárosokat és gyalogosokat, hogy az akadálytalan munkavégzés és az esetleges károkozások elkerülése érdekében az említett időszakban, és az érintett szakaszon fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek!

A munkavégzés időpontját az időjárási körülmények befolyásolhatják.