Az időjárás közbeszólt: a Majka koncert elmarad, de a Tirpák Fesztiválról nem kell lemondanunk!

Ha esik, ha fúj - reméljük egyik sem-, de a Tirpák Fesztivál szombaton reggel 09.45 elkezdődik. Az ellenben már biztos, hogy a 19.30-ra meghirdetett Majka koncert elmarad. A szervezők abban bíznak, hogy az időjárás nem veszi el a látogatók kedvét, mert fantasztikus konyhaművészettel, derűvel és számos kulturális programmal várják az érdeklődőket.  

Közben azonban az is kiderült, hogy az önkormányzat megállapodott Majka menedzsmentjével, hogy a koncertet egy későbbi időpontban megtartják. Erről hivatalos közleményt kapott szerkesztőségünk:

2024.09.14. (szombat) késő délutánra az időjárás-előrejelzések vihart mutatnak, a kilátogatók biztonsága érdekében a 19:30-ra tervezett Majka koncert elmarad. 

Nyíregyháza MJV Önkormányzata folyamatosan egyeztet a produkció menedzsmentjével és megállapodás született arról, hogy a koncert későbbi időpontban megtartásra kerül, melynek időpontjáról hamarosan tájékoztatjuk a tisztelt városlakókat.

Mivel a vihar várhatóan csak délután/este éri el Nyíregyházát, a Tirpák Fesztivál nem marad el, 9:45 órakor veszi kezdetét a Népi Ízek Találkozójával.