Az ország rádiós elitjében a Sunshine FM

A műsorvezetőként is ismert cégvezető lapunknak elmondta, hogy műsorstruktúrájával és a Csak jó zene... szlogenre alapozott zenei palettájával napról napra a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatói számára a 99.4 Sunshine FM. Évek óta Nyíregyháza piacvezető rádiójaként, a Sunshine FM munkatársainak kiemelten fontosak a helyi értékek és események, amelyekből híreket és izgalmas programajánlókat kovácsolva első kézből igyekszik eljuttatni a legfontosabb információkat hallgatói számára. Balogh Béla hozzátette: az, hogy a rádió szerves része lehessen a város pezsgő vérkeringésének és a nyíregyháziak hétköznapjainak, elképzelhetetlen folyamatos fejlesztés nélkül. Két éve pont ezért vágtak bele egy teljes arculati frissítésbe, mely mostanra révbe ért.

AZ ÉV HONLAPJA

A megújulás folyamatáról az ügyvezető elmondta: első ütemben az arculati elemeket cserélték le. Új honlap fogadja a látogatókat, a hallgatók pedig nem csupán trendi zenékkel, de új szpotokkal is találkozhatnak. A hallgatók visszajelzései igazolták az irányt és a szakma sem váratott soká magára. A 2013-as év végén a www.sunshinefm.hu média kategóriában Az Év Honlapja elismerést nyerte el. Ezzel párhuzamosan a helyi rádiók közül elsőként sikerült okostelefonra olyan rádiós applikációt fejleszteni, amely a műsort, a híreket, zenéket, az archívumot a telefon használói számára is elérhetővé teszi akár iOS, akár az Android rendszeren – mesélte Balogh Béla, majd folytatta: a legújabb digitális stúdiótechnikának köszönhetően mára a rádió műsorvezetői országosan is egyedülálló digitális keverőpult, valamint új adás- és mikrofonprocesszor segítségével készíthetik műsoraikat.

KIVÁLÓRA MINŐSÍTETT SZÓRAKOZTATÁS

Az ügyvezető büszkén számolt be arról, hogy 2014 végén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság támogatásával harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúra országos seregszemlén a Podlovics Lajos, Szabó Anita, Sütő Péter és Balogh Béla vezette reggeli szórakoztató műsor, a Keltető, olyan produkciókat megelőzve ért el első helyet, mint a Petőfi Rádió Talpra magyar!, vagy a 89.5 Music FM Bochkor Gábor vezette Önindítója. A 99.4 Sunshine FM arculata, vagyis a honlap, a zenei szignálok, szpotok, logó, promóció az ezüstérmet hozhatta haza.