Belső védőt igazolt a Szpari

Ranko Jokić a Nyíregyháza Spartacus legújabb igazolása! A labdarúgó klub mindenben megállapodott a szerb belső védővel, így a mai naptól már a csapattal készül az élvonalbeli szezonkezdésre. Ranko Jokić 186 cm magas, korábban a szerb és a bosnyák élvonalban futballozott. Tagja volt a szerb U16-os, U17-es és U21-es korosztályos válogatott keretnek is. Az előző idényben 19 meccsen lépett pályára a bosnyák bajnok Borac Banja Luka színeiben, de több mint 80 szerb első ligás mérkőzése is van.

- Örültem a megkeresésnek, mert egy jó bajnokságban futballozhatok a következő idényben. Szeretnék minél többet játszani, és segíteni a csapatot, hogy jó eredményt érjünk majd el a szezonban - mondta Ranko Jokić.

A 25 éves védővel két éves szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus FC.

- Mindenképpen szerettünk volna bal lábas belső védőt igazolni – a keretünkben korábban mindenki jobb lábas volt a középső védők közül - és ahogy korábban is említettem, nem minden pozíciót tudunk magyar játékossal betölteni, ez az egyik ilyen. Ranko Jokić érkezésével ez megoldódik. Fiatal kora ellenére évek óta meghatározó játékos élvonalbeli csapataiban - tett hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.