Cey-Bert Róbert Gyula legújabb könyvét mutatják be a könyvtárban

Cey-Bert Róbert Gyula: A SÓLYOM EMBERE KÜLDETÉSE – A szabadság és halál útján A „Ne add fel soha!” trilógia első kötetét szeptember 20-án mutatják be Nyíregyházán. A szerzővel Püski István beszélget. 


Cey-Bert Róbert Gyula a legkülönösebb és legtitokzatosabb életű magyar író, akit valaha ismertem. Jelen könyve, a Ne add fel soha! trilógia első kötete a szerző élete egyik mozgalmas időszakát mutatja be a távoli és vadregényes Dél-Kelet Ázsiában. Izgalmas, letehetetlen olvasmány érdekfeszítő eseményfűzéssel. Nincs még egy magyar író, akinek a műveiben a magyarság, a szabadság és az élet- és halál kérdései ilyen tömény művészettel kapcsolódnának össze.
Raffay Ernő, történész, Budapest


Cey-Bert Robert A Sólyomember küldetése című önéletrajzi alkotása sajátos gyöngyszem azon történelmi szépirodalmi műveinek kincsesbányájában, amelyek Magyarország egyik kiemelkedő szerzőjévé tették. Ez a lefegyverzően őszinte könyv egy spirituális tanulási folyamat története, a szabadság és halál dzsungel útján. Egyszerűen fogalmazva, izgalmas és lebilincselő olvasmánynak tartom Cey-Bert Róbert Gyula A Sólyom Embere küldetése című könyvét. Olvasmányos, nehéz letenni.
Wess Robert, filozófus, a „Hun Atilla vezetési titkai”
világsikert elért könyv szerzője. Salt Lake City, Utah, USA


Cey-Bert Róbert elfogult szeretettel ír a lovas nomádokról, őseink törzsi világáról, a magyar történelem sorsfordító eseményeiről. Áldozatvállaló hazaszeretet olvasható ki minden művéből – előadásaiból szintén ezt halljuk ki. Köszönöm a „sólyom emberének” szeretettel írt könyveit, a nemzeti könyvkiadás zászlóshajójának ezek kiadását, s üdvözlöm az olvasót!
Szijártó István, irodalomtörténész, Százak Tanácsa, Budapest


A rendíthetetlen harcos, aki tudatában van a küldetésének Cey-Bert Róbert Gyula könyveinek feladata, felépíteni a lelki hidat, amely a szkíta – hun őseinkhez vezet, kiszedni a hamis téglákat, az őseinket, a hunokat és magyarokat megtévesztéssel, sőt gyalázkodással felépített hazug téglafalból.
Csámpai Ottó, szociológus, Felvidék


A szerzőt, a Sólyom Emberét végig kíséri rendkívül változatos, sőt kockázatos életútja során, egy szakrális kapcsolat védelmező megerősítő ereje, amelynek lelki gyökerei a szkíta-hun ősök szellemi értékrendjéhez vezetnek.
Bárdi László, Pécsi Tudományegyetem professzora