Címvédés a Karácsony Kupán
A hétvégén rendezték a Szabolcs Takarék Karácsony Kupa kispályás labdarúgó tornát, melyre az ország több pontjáról érkeztek csapatok.

 Négy megyéből 36 csapat érkezett a 4. Szabolcs Takarék Karácsony Kupa kispályás labdarúgó tornára. Folyamatosan pattogott a labda a hétvégén a Móra iskola tornatermében, mivel az együtteseket csoportokba osztották, ahol a körmérkőzések után dőlt el, kik jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

- Csak a megyéből 14 településről érkeztek együttesek, és egy jó hangulatú tornát bonyolíthattunk. A korábbi évekhez hasonlóan most is színvonalas mérkőzéseket láthattunk - mondta Dajka László főszervező.

A rendezvényen olyan labdarúgók is pályára léptek, akik nagypályán az NB-II-ben vagy az NB-III-ban is szerepelnek. A kispályás foci nagyon népszerű Nyíregyházán, a Városi bajnokságban 113 csapat vesz részt, és hetente több ezren megfordulnak a Városi Stadionban. A téli időszakban zajlik a terembajnokság, illetve a Karácsony Kupához hasonlóan tornákat is tartanak, ez pedig jó felkészülési lehetőséget nyújt az együtteseknek a tavaszi folytatás előtt. A Szabolcs Takarék Kupát végül a tavalyi győztes Király Gold Újfehértó csapata nyerte. 

Eredmények: 

1.KIRÁLY GOLD 
2.ALL STAR CSENGER
3.RED WOLF
4.JOHN BULL KORONA PUB

GÓLKIRÁLY: KOVÁCS RÓBERT – RED WOLF
LEGJOBB KAPUS : CSERNYI RICHARD - ALL STAR CSENGER
TORNA LEJOBB JÁTÉKOSA : CAPACINA VALER - KIRÁLY GOLD

Dankó L