Családi Élménynap – Több mint ötezer vendég érkezett szombaton a Parkfürdőbe
Fotó: Trifonov Éva

Az Aquarius Élmény- és Parkfürdő különleges Családi Élménynapot rendezett szombaton, melynek célja az volt, hogy felejthetetlen napot biztosítson a családok számára, tele szórakoztató játékokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel. Az egész napos rendezvényre több mint ötezer vendég érkezett, a legnépszerűbb játékok között volt a rodeóbika, a mászófal, a dartsfoci és a gokart.

Mesefigurákkal várta az aqua-zumba és torna a Parkfürdőbe látogató vendégeket szombaton, a Családi Élménynapon. Még az ebéd utáni pihenőidőben is megtelt az olasz medence, a résztvevők aktívan vettek részt a programokon. Volt, aki már egészen a korai órákban megérkezett a helyszínre.

– Tényleg korán jöttünk, már fél 10-re itt voltunk. Reggel úszásórája volt a gyereknek és majdnem mindent végigcsináltunk eddig. Nagyon tetszik! – mondta el Gyarmati Kitti.

Gyarmati Kittiék kezében szinte megtelt az Élményútlevél pecsétekkel, elmondásuk szerint a rodeóbika volt a család kedvence. Csak délig háromezer vendég érkezett a Parkfürdőbe, megteltek a programhelyszínek és a medencék is. A rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a legkisebbeket többek között Pancsi bohóc szórakoztatta.

– Mi alapvetően fürdővendégeket szolgálunk ki és ez a családi nap a fürdővendégeknek szól. Eddig pillanatnyilag délig háromezren váltottak jegyet a fürdőbe, de ez nyilvánvalóan közel meg fog duplázódni az esti órákra, és akik belépőjegyet váltanak, azoknak nálunk szokás, hogy mindig a hagyományos strandos élményeken túl, valamilyen plusz szolgáltatást is próbálunk nyújtani. Ehhez kapcsolódik a mai nap is, amikor egy ilyen családi élménynapot szerveztünk, és rengeteg aktivitás van. Van mászófal, dartsfoci, rodeóbika, extrém akadálypálya, ugrálóvár és még sorolhatnám sokáig. És szerencsére jól reagálnak az emberek, jönnek, játszanak velünk, ez egy plusz kikapcsolódás itt a strandon is. Alapvetően elsősorban a családokra koncentrálunk, mint alapvetően az első számú célközönsége a fürdőnek, de persze minden korosztály kipróbálhatja magát, mert azért úgy alakítottuk ki ezeket a pályákat, hogy a felnőttek is tudjanak rajta játszani, és örömmel veszem észre, hogy a játékos kedvét nem hagyta otthon senki, a felnőttek is kipróbálják ezeket az élményeket – mondta el a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési igazgatója a helyszínen.

Podlovics Lajos értékesítési igazgató arról is beszélt a helyszínen, hogy a legnépszerűbb játékok között ott volt a rodeóbika, a mászófal, a dartsfoci és a gokart is. Az egész napos programok természetesen ötcsillagos környezetben és kiváló szolgáltatások kíséretében zajlottak. A Családi Élménynapra több mint ötezer vendég érkezett, minden korosztály képviselte magát, a strandos programoknak pedig még nincs vége, hiszen színes nyári palettával készültek.

– A következő hét szombaton, július 27-én újra lesz egy rendkívüli esemény, éjszakai fürdőzés. Kapcsolódtunk a Magyar Fürdőszövetség által életre hívott Strandok Éjszakája nevű rendezvényhez, az Élményfürdőben egyébként kéthetente van szombatonként, de ide ezt most még beiktattuk, mivel ez egy fix, a szövetség által kijelölt időpont. Az éjszakai fürdőzést pedig majd legközelebb augusztus elején sörfesztivál követi Sóstón, a Krúdy Vigadó előtt. Ezt már nagyon sokan ismerik, a dátum a lényeg: augusztus 2-án indul és 4-ig tart majd, ami pedig ott zajlik, azt már úgyis tudja a közönség, koncertek, jó sörök és mindenféle élmények – részletezte Podlovics Lajos.

A Fürdők Éjszakája és a SerFeszt mellett pedig a sport iránt érdeklődőknek is kedvez a következő időszakban a Parkfürdő, hiszen az olimpiai játékok alatt 15 négyzetméteres LED-falon nézhetik a fürdővendégek a napközbeni eseményeket.

Kapcsolódó galéria

Élménynap a Parkfürdőben