Családi nap az Aranyalmában! Megmutatkozott a közösség építő ereje!

A közelmúltban tartotta meg az „Együtt az úton” Közhasznú Egyesület „Aranyalma” Integrált Szociális Ellátást Nyújtó Intézménye immár 11. alkalommal a hagyománnyá vált Családi napját Sóstóhegyen.

 

A rendezvény a szomorkás időjárás ellenére vidámsággal, szórakozással és szeretetben telt, mely az elmúlt hónapok nehézségeit igyekezett elfeledtetni a résztvevőkkel és erősíteni bennük az összetartozás érzését, valamint a közösség építő erejének fontosságát.

A rendezvény meghívott fellépőiként vettek részt a Sényői Dancing tagjai, akik ének és tánctudásukkal nyűgözték le a közönséget. Felléptek a kisvárdai Megoldás Közhasznú Egyesület Fogyatékos Nappali Ellátásának tagjai, akik egy csodaszép „Esernyőtánccal” lepték meg a nézőket. Emellett Tóth Tünde varázslatos énekhangja is felcsendült.  A Családi napot az egyesület Fogyatékos Nappali Ellátásának Tánc-mix előadása, Márián Dóra kedves éneke, Szopkó Bianka versmondása, Tóth Csaba és Boros Tibor csörgetése, valamint a Nyugdíjas Klub ének-hegedű előadása tette felejthetetlenné számukra.

A Családi Napot nem csak a színes előadások tették felejthetetlenné, hanem Kósa László Tiszteletes Úr szívhez szóló, lelket megérintő szavai, a finom töltött káposzta, a korlátlan szörpfogyasztás és tekintélyes mennyiségben összegyűlt tombola kisorsolása, amely után sokan tértek haza értékes nyereményekkel.