Debrecenben a Szpari kapitánya
Debrecenbe igazol Balogh János. A kapus meghatározó játékosa volt a Szparinak, most visszatér korábbi együtteséhez. Bosnjak Predrag is új csapatban folytatja, ő a Haladáshoz igazolt.

Balogh János 2006-ban érkezett először Nyíregyházára, majd egy debreceni visszatérés után a Szpari meghatározó játékosa lett. Nagy része volt abban, hogy a csapat kiharcolta az összevont NB II-ben maradást, majd abban is, hogy megnyerte a Spartacus a bajnokságot. Csapatkapitány lett és bekerült a válogatott bő keretébe is. Az elmúlt szezonban az élvonalban is rendre ő kezdett kapusként, az Újpest elleni találkozón viszont becsípődött a dereka, így a bajnokság hajrájában már nem léphetett pályára. Mivel a szerződése lejárt, így szabadon igazolhatóvá vált, a DVSC pedig ma bejelentette, kétéves szerződést kötött Balogh Jánossal.

Egy másik, tavasszal Nyíregyházán szereplő játékos is új klubban folytatja. A Haladás hivatalos honlapján közölte, hogy a Ferencvárosból kölcsönben Nyíregyházán szereplő Bosnjak Predraggal megállapodott, így a védő visszatér korábbi együtteséhez Szombathelyre.

D. L.