Döntetlen a rangadón
Óriási izgalmakat hozott a két éllovas meccse.

A listavezető Algyőt fogadta a férfi kézilabda NB I/B-ben a második helyen álló Nyíregyháza. A csapatok között két pont volt a különbség, így hazai győzelem esetén utolérhette volna riválisát az NYKC. Jól is kezdtek a nyírségiek, és miközben Munkácsi Máté elöl higgadtan értékesítette ziccereit, hátul a jó védekezés mellett a kapuban Oláh Zoltán parádézott. A szünetben vezetett is a Nyíregyháza, és fordulás után is irányította a találkozót. Öt perccel a vége előtt még háromgólos volt a hazai előny, de sorra kimaradtak a lehetőségek, az Algyő pedig Simon és Vadkerti vezérletével felzárkózott, sőt az utolsó percben egyenlített is. Az NYKC vezethette az utolsó akciót, és kapusát is lehozta Varga Zsolt, ám a vendégek labdát szereztek, de az üres kapu mellé gurult a labda, így maradt a döntetlen, aminek a találkozó végén az Algyő örült jobban.

Nyíregyházi KC–Algyő 27–27 (16–13)

Nyíregyháza: Nagy L. - Munkácsi 8, Gubó 4, Tumidalsky 2, Varga 1, Kurbely 4, Tóth 2. Csere: Oláh (kapus), Kaplonyi 1, Bécsi, Pánczél 2, Atsushi 4, Nagy Cs. 

Varga Zsolt szakmai igazgató: – Nagyon bosszús vagyok, mert irányítottuk a találkozót, és közel álltunk a győzelemhez. A végén sok lehetőséget elrontottunk, ezt kihasználták a vendégek.

Munkácsi Máté játékos: – Sajnálom, hogy nem nyertünk, inkább ne lőttem volna egy gólt sem, csak győztünk volna. De nincs vége a szezonnak, tavasszal legyőzzük őket idegenben, és mi leszünk a bajnokok! 

Dankó L.