Döntetlen a szlovák második helyezett ellen

Második felkészülési mérkőzését játszotta a Szpari, ezúttal a szlovák II. osztály második helyén álló FC Kosice ellen. Pantovic Nikola és Hrabina Alex betegség miatt még nem játszhatott, Novák Csanád már a keretben volt.
Az első helyzet a vendégek előtt adódott, Gáll lőtt mellé 12 méterről. A másik oldalon Gengeliczki került lövőhelyzetbe, de fölé szállt a labdája. Jó volt az iram, a 13. percben Gresó beadásáról alig maradt le a hosszú oldalon Myke. A 17. percben Gresó Mátyást rántották le, 11-es. A büntetőt a sértett értékesítette, 1-0. Három perccel később egyenlített a Kassa, a tisztázni akaró Fejér épp Turcákot találta el, akiről a kapuba pattant a labda, 1-1. A folytatásban is lendületesen támadott a Szpari, egy jó beadás után Adamcsek lövését hárította bravúrral a vendég hálóőr. A 36. percben Nagy B. lövése pattant szögletre, majd a másik oldalon mellé ment egy próbálkozás. Myke ment el lendületesen a bal oldalon, lövése után a léc alól tolta ki a labdát a kassai kapus. Az első félidő nem hozott több gólt.


Fordulás után kiegyenlített volt a meccs, de a 63. percben Fejér védett bravúrral egy közeli lövést, majd a másik oldalon Szerető próbálkozását fogta biztosan a kapus. A 74. percben Szerető szép csellel indult, átadása után Pekár lőtt kapura miután elfektette a védőt, de nagyot védett Valach. A hajrá Baki ollózásával kezdődött egy hazai szöglet után, majd Pekár elől mentettek a kassaiak. Több gól nem esett, 1-1 lett a végeredmény. 

Nyíregyháza Spartacus – FC Kosice 1-1 (1-1)

Nyíregyháza: Fejér – Farkas, Gengeliczki(Baki), Jánvári(Deutsch), Nagy B., Gresó(Pekár), Sigér, Csősz(Nisztor), Pataki(Szerető), Adamcsek (Novák), Myke(Szokol)

vezetőedző: Visinka Ede