Dr. Kovács Ferenc: Nyíregyháza további fejlődésének garanciáját a Fidesz-KDNP jelenti

– A tettek frakciója leszünk – ezt ígérte Halkóné dr. Rudolf Éva, a városi közgyűlést vezető Fidesz-KDNP frakció vezetője kampányzáró sajtótájékoztatójukon, csütörtökön.

A Fidesz nyíregyházi elnöke hozzátette, vasárnap felelős döntést kell hoznunk az önkormányzati választáson, amelyhez igyekeztek minden információt megadni a nyíregyházi polgároknak, egyben megköszönte nekik, hogy meghallgatták őket és beengedték jelöltjeiket, aktivistáikat az otthonaikba, valamint az elhangzott javaslatokat, őszinte kritikákat és pozitív visszajelzéseket, javaslatokat is, melyeket elmondása szerint beépítenek a további terveikbe. Dr. Kovács Ferenc, a Fidesz választókerületi elnöke, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje jelezte, a kampányban arra törekedtek, hogy bemutassák, az elmúlt 14 évben mit tettek városunk fejlődéséért, valamint minden egyes választókerületre lebontva a további terveket is. Dr. Kovács Ferenc kiemelte, sok, valós helyzetre és lakossági kezdeményezésekre épülő programjuk van. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje hozzáfűzte, azt kéri, hogy mindenki, aki elégedett a város fejlődésével, értékeli az elmúlt 14 évet és előre gondolkozik városunk jövőjéről, jöjjön el és szavazzon a Fidesz-KDNP jelöltjeire

„Már most az önkormányzatunk rendelkezik olyan kiviteli tervekkel, ami azt jelenti, hogy több mint tízmilliárdos beruházást tudnánk akár holnap indítani. Remélem, ez a holnap nemsokára elkövetkezik, az EU források megnyílnak és tovább tudjuk folytatni ebből a forrásból is a városunk fejlesztését. Ez egy nagyon komplex összetett csomag, merthogy ez 53 és fél milliárdos keretet jelent, az élet minden területét érinti. Köszönöm azoknak a támogatását, akik az utcán megállítottak, biztattak bennünket és különösen az aktivistáink munkáját, akik szabadidejükben azért dolgoztak, hogy megismertethessük minden nyíregyházival programjainkat, elképzeléseinket, segítették a kampányunkat. Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy Nyíregyházán egy nyugodt választási kampány volt, és remélem, ebben a kampányban az is kiderült, hogy a további fejlődés, a város fejlődésének a garanciáját a Fidesz-KDNP városvezetés jelenti.”

- fogalmazott Dr. Kovács Ferenc, a Fidesz-KDNP nyíregyházi polgármesterjelöltje