Egyre többen kapcsolódnak "Mozgást receptre!" programhoz!
https://www.mozgasreceptre.hu

Nyíregyháza MJV Önkormányzata levélben kereste meg a Nyíregyházán működő, alapellátásban dolgozó felnőtt és gyermekorvosokat, hogy csatlakozzanak a „Mozgást receptre” programhoz. A 2024. szeptember 24-ig visszaérkezett jelzések alapján 25 felnőtt és 10 gyerekorvos jelezte részvételi szándékát, vagyis ezek az orvosok rendszeres fizikai aktivitást, mozgást írhatnak fel receptre, amit a páciensek helyi mozgáshelyszíneken, mozgásszakemberek által vezetett alkalmakon válthatnak be mozgási lehetőségekre. A háziorvosok jelentkezése folyamatos.

 

Nyíregyházán a „Mozgás Receptre" beváltására a „Mozdulj Nyíregyháza!" keretében, a Mozgás Receptre jelzéssel ellátott foglalkozásokon biztosítanak lehetőséget a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban szeptember 23-tól.

 

Az érintett foglalkozások:

Hétfő 16.30–17.30: Gerinctorna a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. A foglalkozásokat a Human Spektrum Bt. gyógytornászai tartják. Vezető: Vámosi Istvánné gyógytornász

Kedd 8.00–9.00: Gerinctorna a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. A foglalkozásokat a Human Spektrum Bt. gyógytornászai tartják. Vezető: Vámosi Istvánné gyógytornász.

Kedd 18.30–19.30: Medical fitness a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. A foglalkozásokat a Human Spektrum Bt. gyógytornászai tartják. Vezető: Vámosi Istvánné gyógytornász.

Szerda 16.30–17.30: Gerinctorna a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. Vezető: Vámosi Istvánné gyógytornász.

Csütörtök 8.00–9.00: Gerinctorna a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. A foglalkozásokat a Human Spektrum Bt. gyógytornászai tartják. Vezető: Vámosi Istvánné gyógytornász.

Csütörtök 18.00–19.00: Medical fitness a Városi Stadionban, a Szabadidősport-központban. A foglalkozásokat tartja: Váradi Hajnalka medical fitness szakértő

Péntek 17.00-18.00: Életmódséta Nalával a Bujtosi Városligetben. A foglalkozások vezetésében gyógytornászok, dietetikusok és orvosok vesznek részt, valamint terápiás kutya és felvezetője.