Élénk érdeklődés és jóízű beszélgetések a Tisza fővárosában, Szolnokon

Az elmúlt hétvégén Nyíregyháza és a térség turisztikai attrakcióit népszerűsítették a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársai a 24. Szolnoki Utazás Kiállításon.

A város egyik legfrekventáltabb területén, az Aba-Novák Kulturális Központ előtti részen várták a látogatókat a turisztikai irodák és települések, valamint a helyi termelők faházai. Énekesek, zenekarok, valamint a díszvendég Sümeg programjai szórakoztatták az érdeklődőket a Hild János téren felállított színpadon, az Agórában kiállítások várták a látogatókat, a gyermekek részére pedig izgalmas foglalkozásokat szerveztek.

Szolnok meghatározó küldő desztináció a térség számára, kedvelik Nyíregyházát és a turisztikai attrakciókat, leginkább az állatparkot, de a fürdő és a múzeumfalu is népszerű a városunkba látogatók körében. Mivel sokan jártak már Nyíregyházán, így keresték az újdonságokat és programokat is.

Igazi öröm volt, hogy a faházat felkeresők nemcsak elvették a kiadványokat, hanem jóízűen elbeszélgettek a Nyíregyházához kötődő élményeikről, a város szépségéről az iroda munkatársaival – tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna ügyvezető.