Elgázoltak egy gyalogost Nyíregyházán – Jelentkezzen a járművezető!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/53/2022. bűnügyi számon közúti baleset okozása bűncselekmény elkövetése miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Az eljárás adatai szerint 2022. január 4-én 6 óra 12 perckor Nyíregyházán, az Arany János utcán a Kiss Ernő utca irányába gyalogosan közlekedett egy 84 éves nyíregyházi nő, akit haladása közben a kijelölt gyalogos átkelőhelyen elgázolt egy ismeretlen hatósági jelzésű, fehér színű, Iveco Daily típusú, zárt felépítésű gépjármű.

A baleset után a járművezető a sérültet kórházba vitte, de onnan a hatóság értesítése, valamint személyes adatai és elérhetősége meghagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.  

A rendőrség kéri a járművezetőt, vagy azt, aki információval rendelkezik a balesetet okozó férfi személyazonosságáról és jelenlegi tartózkodási helyéről, hogy jelentkezzen az eljárást folytató Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu