„Elhozzuk a reményt” – Ezzel a címmel tartott rendezvényt Dobrev Klára Nyíregyházán

A Demokratikus Koalíció a Bujtosi Városligetben várta a szimpatizánsait péntek délután 16 órakor. Mielőtt Dobrev Klára színpadra lépett volna, az árnyékkormány honvédelmi árnyékminisztere, Vadai Ágnes is beszédet tartott, majd ezután az árnyék-miniszterelnök egyórás előadása következett „Elhozzuk a reményt, elhozzuk az európai jólétet” címmel.

Szabad önkormányzatiság, ez a központi gondolata a 2024-es választásokon a Demokratikus Koalíciónak – nyilatkozta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, európai parlamenti képviselő, aki a Bujtosi Városligetben tartott rendezvényt Nyíregyházán „Elhozzuk a reményt, elhozzuk az európai jólétet!” címmel. A DK politikusaként minél erősebb pártot, több szavazót és helyi képviselőt szeretne a következő választások idején – tette hozzá az európai parlamenti képviselő. Néhány hete már nem Fodor István a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke Szabolcs-Szatmár-Bereg 1. és 2. körzetben, az elmúlt hét év után 2023. március 31-től ezt a tisztséget már Sápi Mónika tölti be – ezt maga Fodor István osztotta meg közösségi oldalán. Dobrev Klára ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, örül neki, hogy egyre többen szeretnének vezető politikai tisztséget betölteni a Demokratikus Koalíción belül.

Nagyon sokan vagyunk, és egyre nagyobb a párt, és értelemszerűen van párton belüli verseny is, ezt hívjuk demokratikus versenynek. Én annyira örülnék, ha a magyar politika is arról szólna, hogy emberek, eszmék, gondolatok versenyeznek egymással” – nyilatkozta Dobrev Klára.