Elismerések a Bíróságok Napján

A Bíróságok Napján, július 15-én a bírósági szervezet elismerésben részesítette azon dolgozókat, akik az egyre nehezedő körülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújtva látták el feladatukat.

A központi ünnepségre Budapesten, az Országos Bírósági Hivatal épületében került sor, melyen a Nyíregyházi Törvényszék területén működő bíróságok dolgozói is rangos elismeréseket vehettek át dr. Senyei György Barnától, az Országos Bírósági Hivatal elnökétől, dr. Varga Zs. Andrástól, a Kúria elnökétől, valamint dr. Szabó Pétertől, az Országos Bírói Tanács elnökétől.

A „Juhász Andor Díj” ezüst fokozatában részesült Gulácsiné dr. Torda Gabriella, a Nyíregyházi Törvényszék tanácselnöke. Címzetes törvényszéki bírói címet kapott dr. Csáki-Kulcsár Katalin, a Nyíregyházi Járásbíróság bírája. Főtanácsosi címet kapott Papp Istvánné, a Nyíregyházi Törvényszék tisztviselője, valamint Radács Rozália, és Szabó Éva, a Nyíregyházi Törvényszék bírósági ügyintézői. A „Juhász Andor Díj” bronz fokozatát vehette át Vargáné Kopócs Valéria, a Vásárosnaményi Járásbíróság irodavezetője.

(A fotón a kitüntetettek jobbról balra láhatóak, középen a Nyíregyházi Törvényszék Elnöke, Dr. Vadász Mihály.)