Elmarad a Szpari meccse - vastagon áll a hó a Városi Stadionban

 Elmarad a mára tervezett Nyíregyháza Spartacus - Kazincbarcika mérkőzés. A Városi Stadiont vastagon belepte a hó, és a pálya játékra alkalmatlan.

A játéktér mellett a lépcsők, lelátók is havasak, alatta pedig jegesek. A Spartacus és a Kazincbarcika ezért közösen kérte a találkozó elhalasztását, az MLSZ pedig engedélyezte mindezt. A mérkőzést április 25-én 19 órától pótolják!

A férfi kézilabda együttes - azok után, hogy döntetlent játszott Balassagyarmaton - a hófúvás miatt egy benzinkúton rekedt éjszaka. Szintén ide terelték a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia két csapatának buszát is egy baleset miatt. 

- Veszprémből tartottunk haza, és Budapestig csak eső esett. Utána viszont intenzív havazás kezdődött, és Gelej környékén egy baleset történt az M3-as autópályán közvetlenül előttünk. Sokáig álltunk a sztrádán, majd a rendőrök mindenkit egy benzinkúthoz tereltek. Itt töltöttük az éjszakát, közben folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a klub vezetőivel illetve a szülőkkel. A hosszú út miatt egyébként is több élelmiszert vittünk magunkkal, így nem volt gond a fiúk ellátásával. Viharos szél fújt, nem lehetett látni az utat, és helyenként magas torlaszokat épített. Hajnali négy óra körül jelezték a rendőrök, hogy sikerült úgy megtisztítani az autópályát, hogy egy sávon haladhatunk. Egy hótoló után állt be mindenki, és 20-40 km/órás sebességgel haladhattunk. Végül reggel 7 órára értünk haza, szerencsére mindenki jól van - mondta Szatke Zoltán, az U16-os csapat edzője. 

Dankó L