Élménypróba Sóstón - közel ezren teljesítették a 4 km-es távot

 

Benépesült az erdei tornapálya környéke sportolókkal a hétvégén. Második alkalommal rendezték meg a Decathlon Élménypróbát, melyre közel ezren neveztek.

- Volt olyan feladatunk mely a foci VB-hez kapcsolódott, azaz labdával kellett a kapuba találni, de le kellett küzdeni egy kötélpályát is, át kellett mászni palánkon vagy futni a gumiabroncsok között. Játékos feladatokat találtunk ki, melyeket azért könnyen teljesíthettek az indulók - mondta Pokrovenszki Gergely főszervező. 

A közös bemelegítés után csoportonként rajtolt el a mezőny. Cégek, sportcsapatok, baráti társaságok, családok is közösen teljesítették a 4 km-es távot.

A családdal vettünk részt az Élménypróbán, rendszeresen sportol mindenki, így nem okozott gondot a feladat teljesítése - mondta Susla Vince, aki rendszeresen vesz részt futóversenyeken. 

Több különdíj is gazdára talált. A legkreatívabb csapat a Szpari női labdarúgó együttese lett, a legtöbb versenyző a Tempó Lokitól érkezett, míg a legbulisabb gárdának járó elismerést a T-Dance kapta.

Dankó László