Érkező - védőt igazolt a Nyíregyháza Spartacus

Belső védő érkezett a Nyíregyháza Spartacushoz, Keresztes Krisztián a Szpariban folytatja. A 195 cm magas 24 éves játékos a Haladásban nevelkedett, futballozott Ajkán, Sopronban, Dorogon és Győrben is, ahol a csapat kapitánya is volt, majd tavasszal a Dunaszerdahely labdarúgója volt.

- Boldog vagyok, hogy adódott ez a lehetőség, nagy bennem a bizonyítási vágy. Szeretném ha a csapat sikeres lenne, nagyon motivált, hogy az NB-I-ben játszhatok majd. Tímár Krisztiánnal dolgoztam már együtt Győrben, azonosulni tudok azzal, ahogy ő látja a futballt, ez is döntő volt abban, hogy igent mondtam a megkeresésre. Az elmúlt hónapokban keményen edzettem, és tudtam, ha jön egy lehetőség, készen kell állnom - mondta Keresztes Krisztián

A védővel három éves szerződést kötött a Szpari. 

- Krisztián nagyon jó fizikai paraméterekkel rendelkezik, a védekezésben agresszív, erős a párharcokban, és a magasságához gyorsaság is párosul. Bal lábas belső védő, ami ritka a magyar piacon. Az is egy komoly visszajelzés, hogy fiatal kora ellenére a győrieknél csapatkapitány lehetett, és mind korban, mind adottságokban, mind emberileg illik a csapatunkba - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

Ezzel együtt az is eldőlt, hogy Rjaskó Mihállyal közös megegyezéssel szerződést bont a klub.