Ezüstös Bozsik
Jól szerepeltek a hazai tornán a Bozsik Akadémia labdarúgói.

Ezen a hétvégén folytatódott az I. Bozsik Kupa. Ezúttal az U11-es és az U12-es korosztályok küzdöttek meg egymással, igen rangos mezőnyben. A kisebbeknél az MTK, a Mészöly Focisuli, a DVTK, az Újpest, a FILO SE Nyíregyháza és a Bozsik JLA indult.
A torna győztese az MTK csapata lett. Azonos pontszámmal, de gyengébb gólkülönbséggel a Bozsik Akadémia szerezte meg az ezüstérmet jelentő második helyet. Csapatunkból Szondi Levente lett a torna legjobb kapusa.

A csapat tagjai: Konzili Máté, Oláh Benjámin, Szabó Tibor, Fekete Vince, Major Marcell, Korodi Kevin, Czimer Ádám, Szopkó Vince, Szondi Levente, Kovalecz Soma, Chrien Balázs, Nemes Sándor edző.

Vasárnap az U12 korosztályban az FTC I, az FTC II, a DVTK, az Újpest, a Mészöly Focisuli és a Bozsik Akadémia alkotta a mezőnyt. 
A tornát végül szoros küzdelemben a 11 pontos FTC II nyerte a 10 pontot gyűjtő Bozsik Akadémia előtt. A torna legjobb mezőnyjátékosa a Bozsik Akadémia csapatkapitánya, Vasváry Zoltán lett.



Álló sor: Pintér László másodedző, Vasváry Zoltán, Ignéczy Martin, Áncsán Máté, Smied Balázs, Tóth Dániel, Gincsai Zoltán, Balogh Zoltán vezetőedző.
Guggolnak: Vitkai Elemér, Kótai Dávid, Sógor Csaba, Fegyver Kristóf, Blahuth István, Kótai Sándor, Jakab Roland, Nagy Gergő.

D. L.