FATUM Röplabda Weekend: bombaerős csapatok, és a jövő tehetségei is eljönnek

Idén 6. alkalommal rendezi meg a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. a csapat névadó szponzorával közösen az immár hagyományos nemzetközi, pénzdíjas felkészülési tornáját. A női röplabdaszezon kezdetét már évek óta meghatározza a szeptemberi FATUM -Propetry Kupa felkészülési tornája, amely a hazai élcsapatok, mellett évről-évre nívós közép európai csapatok részvételével zajlik. A sokszoros bajnok és kupagyőztes hazai csapat a FATUM Nyíregyháza mellett a MBH- Békéscsaba, a sokszoros szlovén bajnok és kupagyőztes CALCIT VOLLEY, és a jó erőkből álló román kupagyőztes, CSM LUGOJ csapatai lesznek a felkészülési torna idei résztvevői.

Az esemény szeptember 14-15-én a CONTINENTAL Arénában kerül megrendezésre tájékoztatta a sajtó képviselőit Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az idei év sok újdonságot is kínál a szurkolóknak. Már az előző években is szerettük volna fiatalabb korosztály számára is párhuzamosan felkészülési tornát rendezni. Ez az elmúlt években leginkább a pandémia okozta bizonytalanság miatt ez nem sikerült. Örömmel jelenhetem, hogy idén első alkalommal a torna felvezetéseként három csapat részvételével utánpótlás villám tornát is rendezünk szombaton 10 órától. Itt lesz a Nyíregyházi Sportcentrum U20-as csapata, a debreceni DEAC NB-II-es gárdája, és az  fővárosi UTE U20-as együttese. A hétvége FATUM RÖPLABDA WEEKEND néven több kiegészítő programot is kínál párhuzamosan. Szombaton déltől lesz ingyenes egészségügyi szűrés, gyermek megőrző, gyerekeknek játszóház , Teqvoly bemutató, szerencsekerék, ajándékok. Közös célunk egy tartalmas családi hétvége életre hívása - mondta el Litvai Zoltán, a Fatum Property Ingatlanberuházó Kft. ügyvezetője.

Az eseményre a belépés mind két nap 500 Ft/ fő nap egységesen, amelyhez a szervezők az első 500 főnek ajándék szurkolói pólóval kedveskednek.

A szervezők a hétvége teljes bevételét a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház számára ajánlották fel.

 A sajtóeseményen részt vett Pap Judit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház ápolási igazgató-helyettese, aki elmondta nagy örömmel fogadták az együttműködési kezdeményezést a helyi röplabda csapata részéről. Nagyon hálásak a lehetőségért. Tájékoztatása szerint jótékony célra befolyó összeget a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház intézményei kapcsán a betegek komfortérzetének javítására kívánják fordítani, újabb légkondicionáló berendezések beszerzésével.

 A hétvége további együttműködő partnere a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) és a International Table Volleyball Federation.(Teqvoly), 100 éves Patika,

 

 

Fatum - Property Kupa: Felnőtt Program

 

2024.09.14. (szombat):
16.00 – Elődöntő 1. párosítás (MBH-Békéscsaba – Calcit Volley)
Hivatalos megnyitó
19.00 – Elődöntő 2. párosítás (FATUM Nyíregyháza – CSM Lugoj)

 

2024.09.15. (vasárnap):
3. helyezésért 11.00 – Elődöntő 1-2 vesztes csapatai
1. helyezésért
14.00 – Elődöntő 1-2 nyertes csapatai
16.00 -Eredményhirdetés

 

Fatum-Property Kupa: UP Program
Szeptember 14. szombat:
10:00    Nyíregyházi Sportcentrum U20  - DEAC NB2
12:00    DEAC NB2 - UTE U20
14:00    UTE U20  - Nyíregyházi Sportcentrum U20
Mérkőzések 3 szettig tartanak (3:0 vagy 2:1)