Fekete Dávid várja a gyerekeket a Kossuth téren

– Mit láthatunk Tőled a mai koncerten?
– A mai napon egy kisebb formációval érkeztem, egy zongorista és egy gitáros barátom kísért el. Lesz benne Fekete Dávid produkció, kicsit musicales, kicsit popzenés, igyekeztünk a gyerekeknek és a felnőtteknek is kedvezni. Mindenkire próbáltunk gondolni! (nevet)

MINDIG SZERETTE A GYERMEKNAPOT

– Milyen személyes élményeid vannak a Gyermeknappal kapcsolatban?
– Én győri származású vagyok, ahol szintén nagy hangsúlyt fektetnek a kicsikre. Gyermeknapon különféle ügyességi és sportvetélkedők, valamint színes rendezvények voltak városszerte, úgyhogy igazán szerettem ezt a napot. A családom is mindig próbált kedveskedni, fagyiztunk és sokat játszottunk.

FONTOS SZÁMÁRA AZ ODAFIGYELÉS

– Miért tartod fontosnak az Ezer Lámpás Éjszakája megmozdulást?
– Nagyon sok helyen hallani, hogy rengeteg gyermek eltűnik. Amikor nemrég Budapesten jártam, sorra találtam szembe magam az olyan plakátokkal, melyek eltűnt fiatalokra hívják fel a figyelmet. Úgy gondolom, nagyon fontos ez a kezdeményezés, és figyelnünk kell egymásra minden téren!

ÚJ DALOKKAL ÉS KLIPEKKEL ÉRKEZIK

– Mivel készülsz a rajongóid számára a közeljövőben?
– Dalok, klipek ugyanúgy, ahogy eddig! (nevet) Nagyon örülök, hogy egyre többen nézik és hallgatják a dalaimat, hálás vagyok a rajongóimnak a sok-sok szeretetért és biztatásért. Úgyhogy hozok mindent, amit eddig megszokott tőlem a közönség.

Farkas Fanni

(Fotó: internet)