Felrobbantotta Sóstót az Eszterlánc! Tánccal fejezték ki összetartozásukat!
Fotók: Trifonov Éva

Ritkán látni annyi óvónőt, szülőt és gyereket egyszerre táncolni, mint szerdán, a Zene Sóstón rendezvényen, ahol az LK Beat zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt.

 

Június 16-tól augusztus 25-ig, minden szerdán és szombaton koncertek fogadják a városlakókat és a turistákat Sóstón. A hét közepén az LK Beat zenekar slágerei csendültek fel, arra azonban kevesen számíthattak, hogy nem is akármilyen meglepetéssel zárul majd a nyáresti program: az Eszterlánc Északi Óvoda és 8 tagintézményének dolgozói, valamint az oda járó gyerekek és szüleik együtt táncolták el az ismert Jerusalema-t, kifejezve ezzel is összetartozásukat.

 

-Az LK Beat zenekar énekese az egyik nagyon kedves kolléganőnk, Tamás Andrea. Szerettük volna meglepni őt, ezért összefogott az Eszterlánc Északi Óvoda, valamint tagintézményei és eltáncoltuk neki (is) a Jerusalema-t. A 9 óvoda a Covid óta tulajdonképpen most találkozott először, így ezzel is az összetartozásunkat szerettük volna kifejezni. Senki nem hiányzott, sokan azt mondták nekünk, hogy felrobbantottuk Sóstót. Andrea szíve is a torkában dobogott és úgy láttuk, hogy sikerült egy kis örömet csalnunk mindenki arcára. Elfogadta a meghívásunkat a térség önkormányzati képviselője, valamint alpolgármester úr is, így igazi örömtánccal zárhattuk a szerdai Zene Sóstón rendezvényt- mondta el Szikszainé Kiss Edit, az Eszterlánc Északi Óvoda intézményvezetője.

Kapcsolódó galéria

Ovis-örömtánc