Fergeteges farsangi fieszta – Ret-Rock, azaz egy új régi banda!

A retro zene évek óta fénykorát éli, szaporodnak is a múlt idéző muzsikát játszó formációk. Némelyik kiállja az idő próbáját, mások objektív okokból szétmennek, újraformálódnak.

A nyíregyházi Ret-Rock egy igazi túlélő! Persze ehhez kellenek az ikonok, az olyan tagok, akik az ős-együttes megalakulásától kezdve megállíthatatlanul nyomják a rock, beat, olykor meg a popzenét. Csak hogy valamennyi korosztályt és zenekedvelő réteget megcélozzanak. Hány fergeteges KOR- vagy Old Rock-koncert van már a hátuk mögött?!

Lövöldözésük szem-, de főleg fültanúi lehetünk a nyíregyházi Reál Étteremben január 25-én is, ha fülbemászó és lábmozdító dallamokat szeretnénk hallgatni. Az este 6 órától kezdődő koncerten szabad lesz a tánc is, ám a terem egyik részében a szolidabban nosztalgiázó vendégek élvezhetik ülve a zenés előadást. Vacsoralehetőség ezúttal nincs ugyan, de Máté Péter, Szécsi Pál, az Illés, a Neoton és más magyar legendák örökzöldjei mellett a 60-as évek instrumentális zenéjének legjavát is „feltálálják” az Öregfiúk. Még vérfrissítésre is számíthatunk…de némi meglepetés maradjon 25-re is…