Fitt-kedd - Béres Alexandra megmozgatta a nyíregyháziakat
Fotó: Szarka Lajos

Nyíregyházán tartott ingyenes órát Béres Alexandra. A tréner a Mozdulj Nyíregyháza program keretében érkezett a megyeszékhelyre, és alaposan megmozgatta a városlakókat. Május 1-jén Rubint Réka tart majd edzést. 

Béres Alexandra ismét Nyíregyházán! A tréner nyolcadik alkalommal jött a megyeszékhelyre, hogy a Mozdulj Nyíregyháza program keretein belül ingyenes órát tartson a város lakóinak. Húsvét után sokan szerették volna ledolgozni a felszedett kilókat. 

- A Húsvét a kedvenc ünnepem, és azért is szeretem, mert talán ez az időszak, amit leginkább átvészelhetünk úgy, hogy közben azért egészségesen étkezünk. Ezzel együtt nagyon jól esik a mozgás nem csak a résztvevőknek, hanem nekem is. Nagyon szeretek Nyíregyházára jönni, mondhatom, hogy már a második otthonom - mondta Béres Alexandra. 

Ezúttal is megtelt a Continental Aréna küzdőtere, ahol Béres Alexandra órája előtt GymStick edzést is tartottak. Utóbbi is a Mozdulj Nyíregyháza része, és nagyon népszerű. A város tíz éve indította el a programot, melynek keretében több ezren sportoltak az elmúlt esztendőben. 

- Több mint tíz éve szervezi a Mozdulj Nyíregyházát a város a lakóknak, akik 41 -féle mozgásforma közül választhatnak teljesen ingyenesen. Nem csak a belvárosban, hanem külterületeken is vannak órák, és 2022-ben 40 ezer embert mozgatott meg. Nem is kérdés, hogy az önkormányzat támogatja ezt a programot, hiszen látjuk, hogy van eredménye, egyre többen sportolnak - mondta Szenti Tibor önkormányzati képviselő. 

Béres Alexandra alaposan megmozgatta a Nyíregyháziakat. Vannak akik évek óta rendszeresen részt vesznek az ilyen eseményeken, de voltak akik most jöttek el először. 

- Öröm látni, hogy van egy „kemény mag” akik mindig itt vannak órákon, de egyre több az új arc is. A közös mozgásnak, sportolásnak van egy varázsa, és látva a mosolygós arcokat ez nekünk is egy pozitív visszajelzés - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Május 1-jén egy újabb nagy program következik, egész napos sportolási lehetőségekkel. Ingyenesen használható az uszoda, lesz akadálypálya, akkor pedig Rubint Réka tart ingyenes edzést a nyíregyháziaknak. 

Kapcsolódó galéria

Fitt-Kedd Béres Alexandrával 20230411