Folyamatosak az útfelújítások Nyíregyháza több pontján is
Bethlen Gábor utcai munkálatok

Folyamatosak az útfelújítások Nyíregyháza több pontján is. Többek között jól halad a Vasvári Pál utcai, Rákóczi úti és a Korányi Frigyes úti beruházás. A munkálatok idején valamennyi helyszínen kérik a közlekedők, a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Elkezdődött a Debreceni út Kígyó utcától körútig tartó szakaszának felújítása. Az első munkafázisban a szegély melletti útburkolat bontásával a csapadékcsatorna építés előkészítő munkálatai zajlanak. Az arra közlekedőknek útszűkületre, előzési tilalomra és 30 km/h sebességkorlátozásra kell számítaniuk.

A Vasvári Pál utca és Rákóczi utca körút közötti szakaszán jelenleg a szegély építése, a buszöböl bontása van folyamatban, várhatóan pénteken kerül sor a főpálya marására. A marógép átmeneti útszűkületet és forgalom lassulást okoz majd.

A Vasvári Pál utca körút és Stadion utca közötti szakaszán a szegélykő bontásán és építésén dolgoznak, itt is útszűkületre, előzési tilalomra és sebességkorlátozásra kell számítani.

A Rákóczi utcán folyamatban van az új buszöböl építése a parkoló felőli oldalon, és a buszöböl bontása a piac felőli oldalon. Ezen az útszakaszon várhatóan szombaton kerül sor a főpálya marására.

A Bethlen Gábor utcán ezen a héten a kapubeállók helyreállításán, a buszmegálló peron térburkolásán, majd az aszfalt kiegyenlítő réteg beépítésén dolgoznak. Ezt követi az aknák szintbeemelése. Továbbra is útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben.

Kistelekiszőlőben megkezdődött a Kulcsár utca aszfaltossá építése, jelenleg a szivárgó rendszer kialakításán dolgoznak, kisebb forgalomkorlátozás mellett.

Oroson a Naspolya közben útalapot építenek, Örökösföldön az Angyal utcában csapadékvíz elvezető, a Nád utcában útalap építése zajlik. Borbányán ezen a héten aszfaltozzák a Kőműves utcát.

A munkálatok idején valamennyi helyszínen kérik a közlekedők, a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.