Futsal, mediball - hétvégi sportprogramok Nyíregyházán

 Egy éve Nyíregyházán játszott a magyar és a spanyol futsal válogatott. A szervezés olyan jól sikerült, hogy ismét rangos mérkőzéseket rendezhetnek a megyeszékhelyen. Szombaton és vasárnap Nyíregyházán tartják a futsal Magyar Kupa döntőjét. Négy női és négy férfi együttes lép pályára a Continental Arénában. Az elődöntőket szombaton, a finálékat vasárnap tartják. A női döntő 16 órától, a férfi 19.30-tól kezdődik. Nyíregyháza először ad otthont a Magyar Kupa final fourjának.


                          Rangadót játszanak a röplabdások

A Békéscsaba ellen lép pályára szombaton a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a bajnoki címvédő otthonában játszanak. A házigazda a héten a Vasas ellen nyert 3-1-re idegenben, a mieink pedig a múlt hét végén az Újpestet fogadták, és 3-0-ra kikaptak.

A Békéscsaba jelenleg vezeti a tabellát, míg a Fatum a 3. A két együttes néhány hete nagy csatát vívott a Continental Arénában, és akkor a BRSE győzött 3-2-re.

Mediball OB Nyíregyházán

Nyíregyházán rendezik szombaton a mediball országos bajnokságot. A kínai eredetű sportág hazai központja a szabolcsi megyeszékhelyen van, ezért rendszeresen itt tartják az OB-t. A helyszín a Zrínyi tornaterme.

Dankó László