Geszti, hip-hop, jazz; lesz itt minden ma este is!

Délután négytől már hip-hop bemutató lesz a Kossuth téren, hogy aztán a tyukodi rocksuli tehetséges általános iskolásai mutassák meg, az életük a zene és a tánc. A Blessed kvartett is fellép és Geszti Péter pedig biztosan elénekli, hogy Rapül az idő, főként a Vidor Fesztiválon. Játszik még az Alapvető Klub és Dj. Chad a legjobb zenéit készítette össze, hogy hajnalig tolja a Vidor Kertben!

 

HIPHOP TÁNCBEMUTATÓ

A GLAM CREW egy nyíregyházi hiphop tánccsoport, az idén a Revolution Dance Cup táncversenyen kiemelt arany minősítést, kategória legjobbja díjat, valamint koreográfusi különdíjat is kaptak. Gyerek, junior, és felnőtt korosztályt oktatnak, a fellépésen látható majd több korosztály előadása is.

GLAM CREW TÁNCSOPORT

Az előadás időpontja:

2024. augusztus 25. (vasárnap) 16.00

 

NEMO

A NEMO zenekar a TYUKODI ROCKSULI zenekara. 3 éve alakult tehetséges általános iskolás gyerekekből. Ők azelőtt semmilyen hangszeren nem tudtak játszani. 2023-tól koncert turnéra indultak. Egyik daluk youtube-nézettsége hat hónap alatt meghaladta a SZÁZEZRET és nézettsége napról napra nő. Élő koncertrészletüket egyetlen nap alatt több, mint 19.000 ember nézte meg. Büszkék rá, hogy dalaik sikere által az ország sok pontjára eljutott a hírük, de azt is mondhatjuk, hogy a világ számos pontjára, mivel videóikat szerte a világon nézik, ahol magyar emberek élnek. A sikernek köszönhetően sok meghívást kapnak.

A zenekar tagjai: Lakatos Rebeka (dob), a Kiss Árpád Zsombor (billentyű, ének), Varga Jázmin (basszusgitár). Énekesük az angyalhangú Kalocsai Ramóna.

A koncert időpontja:

2024. augusztus 25. (vasárnap) 17.00

Kossuth tér, Városháza előtt

 

Blessed kvartett

A standard jazz-től a fusion-on át a latin-ig. A zenekar vezetője: Cséki Kálmán - nemzetközileg elismert zongorista, bejárta a világot London-tól egészen Japánig. Basszusgitár: Baranyi Bercike - 16 éves, Horváth Plútó József tanítványa és jelenleg a Rajkó Talentum növendéke. Gitár: Rácz Jocika - 16 éves, a Babos Gyula gitár verseny különdíjasa, jelenleg a Rajkó Talentumban végzi tanulmányait. Dobon: Bogdán Zolika - 11 éves, 10 évesen meghívást kapott a nemzetközileg elismert Dobosok Farsangja című eseményre.

A koncert időpontja:

2024. augusztus 25. vasárnap 18.00

Kossuth tér, Városháza előtt

GESZTI - RAPÜL AZ IDŐ KONCERT

Geszti Péter, a pozitív energia frontembere, minden korábbi zenekari projektjének jókedvét és profizmusát belekódolja idén a RAPÜL AZ IDŐ-be. A korábbi koncerteket megújítva, új felállásban és még több ismert slágerrel hozza el a Geszti: Rapül az idő produkciót, hogy sok generáció táncolhasson együtt a több évtizedet felidéző popsikerekre. Stadionrepesztő Rapülők dance slágerek, Jazz+Az funkyságok, Gringó Sztár és Létvágy gerjesztő popfinomságok váltják egymást új dalokkal élőben, látványos színpadtechnikai környezetben, sok humorral és őszinte szövegekkel.

"SIKÍTANI? HÜLYESÉG A SOKADIKON! MINEK KABINT CSERÉLNI A TITANICON?”

A koncert időpontja:

2024. augusztus 25. (vasárnap) 19.30

Kossuth tér, Nagyszínpad

 

ALAPVETŐ KLUB

A nyíregyházi zenekar stílusokon átívelő, az old school időszakot felelevenítő rock, blues és funky ritmusokat, olykor jazz-es dallamokat játszik. A Klub tagjai Buszlai János (basszusgitár), Girászin Gergő (szóló gitár), Jánosi Csaba (ének, gitár), Lakatos István (dob, vokál).

A koncert időpontja:

2024. augusztus 25. (vasárnap) 22.00

VIDOR KERT, SUNSHINE FM KISSZÍNPAD