Gólkirályt igazolt a Szpari

Korábbi gólkirály folytatja a Nyíregyháza Spartacusban, mindenben megállapodott a csapat Eppel Mártonnal! A 32 éves, 190 cm magas nyolcszoros válogatott csatár ma írta alá szerződését.

Pályafutása során játszott idehaza az MTK-ban, Kispesten, Diósgyőrben, Dunaújvárosban és Pakson, légióskodott Hollandiában, Belgiumban, Lengyelországban és Kazahsztánban is. A Kajrat Almatival nemzetközi kupameccseket játszott, és a kazah bajnokság álomcsapatába is beválasztották, miután harmadik lett a góllövő listán. Magyarországon a Honvéddal 2017-ben bajnok lett, 16 góljával pedig a gólkirályi címet is elhódította.

- Örülök, hogy Nyíregyházán játszhatok. Fontos volt, hogy minél hamarabb, lehetőség szerint még a rajt előtt eldőljön, hol folytatom. Nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát, és hogy pályára léphessek! Szeretnék újra az NB-I-ben bizonyítani, komoly motivációval érkeztem, de ez megvan a klubnál is, ezért bízom abban, hogy sikeresek leszünk - mondta Eppel Márton.

Érdekesség, hogy a támadó az élvonalban az MTK játékosaként mutatkozott be 2009. április 26-án épp a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. Eppel Mártonnal két éves szerződést kötöttünk.

-  Ami késik, nem múlik, tavaly ugyanis már beszéltünk Marcival, de akkor még nem kezdődhetett el a közös jövőnk. A mai nappal viszont mindenben megállapodtunk. Személyében egy igazi centert igazoltunk, aki komoly nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik. Szerettük volna a támadó szekciót megerősíteni, bízunk abban, hogy a korábbi években mutatott formáját hozza nálunk, és góljaival segíti a csapatot - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.