Gólparádéval búcsúzott a Kölcsey DSE - simán nyertek a kézis lányok

KÖLCSEY DSE - MEZŐKERESZTES VSE 48-16 (25-8)

Continentál Aréna, 200 néző,

Jv: Katona, Konyári.

KÖLCSEY: Torkos, Hrabina 13/2, Dr. Tilki 6, Kelemen, Silye 6/4, Katona K. 5, Hruska 7. Csere: Csikós, Varga F. kapusok, Papp 6, Gyimesi 4, Tóth 1, Katona B.

Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 2 ill. 8 perc.

Hétméteresek: 6/6 ill. 6/1.

Utolsó hazai bajnoki mérkőzésükön szerette volna szépen zárni a bajnokságot a Kölcsey DSE női kézilabda együttese.  Már a bemelegítésnél érződött, ezúttal tökéletes volt a ráhangolódás, ráadásul az egész idényben sérült Papp Andrea is pályára léphetett végre.

3-3-ig együtt haladtak a csapatok, aztán elérve az üzemi hőmérsékletet, beindult a gépezet! A hazaiak gyors támadásait nem tudták a vendégek megakadályozni és remek szélső gólokkal már a félidőre tetemes előnyt szereztek a mieink, a 25-8 akár végeredmény is lehetett volna!

- Szünet után semmi sem változott, élveztük a játékot, szebbnél szebb gólokat lőttünk és csak ritkán érkezett válasz, így végeredményben gólcsúcsot jelentő 48-16-tal hoztuk a hazai záró mérkőzést! Nem szívesen emelnék ki ezúttal senkit, az egész csapat dicséretet érdemel, sok jó egyéni teljesítmény mellett igazi csapatmunkával értük el a szép eredményt, amit túlbecsülni nem szabad de önbizalmat adhat, hogy senki nem verte meg a borsodiakat ilyen nagy gólaránnyal: Győzelmünk azt jelenti, hogy az utolsó mérkőzésünkön Hajdúböszörményben az éremért játszhatunk majd - mondta Hadobás István edző.  

Az ifik követték a jó példát és 41-28-ra verték a keresztesi utánpótlást.