Gólrekord - 12 találatig jutott a Stúdió az NB-I-ben
Fotó: Kohut Árpád

A Rubeolát fogadta a Futsal NB-I-ben az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza. A mieink az első félidőben Maneca és Gregory révén egy perc alatt két gólt is szereztek, majd a játékrészt Rafinha zárta le egy találattal. Fordulás után aztán gyorsan végleg eldöntötte a meccset a Stúdió, Lovas Norbert pedig a fiataloknak is lehetőséget adhatott. Végül a csapat klubrekordot jelentő 12 találattal zárta a találkozót, ilyen sok gólt még soha nem szerzett az élvonalban. Maneca a legutóbbi meccshez hasonlóan most is mesterhármasig jutott, és 2 gólpasszt is adott. 

NB I, 6. FORDULÓ
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Rubeola FC 12–1 (3–0)
Continental Aréna, v.: Czene-Joó, Muhari (Kondákor).
Nyíregyháza: Petró – Maneca, Harmati, Rafinha, Gregory. Csere: Gagyi, Mondok, Gyulai, Szabó, Öreglaki, Kovács R., Urr, Fridrich, Dávid. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Rubeola: Iváncsik – Beteschek, Kiss, Szenyán, Katona. Csere: Gémesi, Szabó M., Sulyok, Fellegi, Kelemen, Oláh, Czinege, Nagy, Rácz. Vezetőedző: Baranyai Pál.
Gól: Maneca (4., 27., 34.), Gregory (4., 24.), Rafinha (20.), Dávid (22., 30.), Kovács R. (23.), Fridrich (24.), Öreglaki (37., 40.), illetve Szabó M. (29.).