Gyógyászati kezelések Sóstón
Elégedettek a betegek az Aquarius Élményfürdő új gyógyászati szárnyában nyújtott szolgáltatásokkal. A komplex fürdőgyógyászati kezeléseket biztosító komplexumban közel 50 gyógyászati szolgáltatás vehető kedvezményesen igénybe.

Egyre több beteg veszi igénybe a fürdőkomplexum legmodernebb, európai szintű gyógyászati részlegének szolgáltatásait. Súlyfürdő, masszázs, szauna, iszapkezelés, tangentor, csak néhány a gyógyászati szárny szolgáltatásai közül.

További képekért kattintson a fotóra!

Tavaly novembertől bővült Sóstón a gyógykezeléssel kapcsolatos szolgáltatások köre a fizikoterápia, valamint a gyógytornakezelések kiegészítésével. Akkor még a Fürdőházba várták a betegeket. Július közepétől már az Aquarius Élményfürdő gyógyászati részlegében folytatódnak a kezelések. Ezzel vált teljes körűvé az idült mozgásszervi bántalmakkal küzdő betegek ellátása Nyíregyházán. Figyelmes személyzet, profi szakemberek, modern, igényes környezet, halk zene, nem véletlen hogy egyre népszerűbb az új helyszínen üzemelő fürdőgyógyászati szolgáltatások köre – emeli ki dr. Czímer Éva Gréta reumatológus szakorvos, a gyógyászati szolgáltatások fürdőorvosa.

 

Megelőzés gyanánt is

 

Az új komplexumban gerinc, váll, csípő, térdfájdalmakat, valamint a lágyrész reumatizmus körébe tartozó betegségeket kezelnek. Többségüket az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is támogatja. Az új gyógyászati szárny kibővített szolgáltatásait 18 éves kortól lehet igénybe venni. Háziorvosi beutaló nem szükséges, időpontot egyeztetni azonban kell, valamint a betegséget igazoló korábbi orvosi dokumentumokat is be kell mutatni. A tapasztalatok szerint a gyógyászati szolgáltatások jelentős életminőség javuláshoz vezetnek, éppen ezért a kezelések nagy részét megelőzésként is javasolják a szakemberek.

Piszár Tünde

(Fotó: Trifonov Éva)