Győzelem az edzőmeccsen - Nyert a Kassa ellen a Nyíregyháza Spartacus

A szlovák II. osztályban szereplő FC Kosice volt a Nyíregyháza Spartacus vendége felkészülési találkozón.

Az 1. percben Gresó kapott remek labdát, lövése után a gólvonalról mentett egy vendég védő. A 10. percben a kassaiak előtt adódott lehetőség egy beadás után, de mellé ment a labda. Jó iramú volt a meccs, Hamed lövését tolta ki a kapus, majd Márkus fejese ment centikkel mellé. A 20. percben Zamostny pörgetését fogta a kassai hálóőr, több lehetősége is volt a Szparinak. Tíz perccel később Márkus lőtt 40 méterről nagy erővel egy szabadrúgást kapura, ezt is fogta a kapus, csakúgy mint Zamostny próbálkozását. A 33. perc aztán meghozta a vezetést, egy remek passz után Gresó Mátyás tekert a hosszú sarokba balról. Az első félidő végére még jutott egy Gresó lövés, ezt is fogta a kapus.

Fordulás után azonnal megduplázta előnyét a Szpari, egy szöglet után Herczku Alex ugrott fel, és a válláról a kapuba került a labda, 2-0. Az 55. percben egy kapu előtti kavarodás után egy vendég védő érkezett, de fölé fejelt. A 75. percben egy kassai akció végén Fejér védett nagyot, maradt a 2-0. A másik oldalon Hamed lépett ki, majd csele után Nemes lőtt, hárított a hálóőr. Több gól nem esett, a Spartacus megnyerte a mérkőzést.  

Nyíregyháza Spartacus – FC Kosice 2-0 (1-0)

Nyíregyháza: Hegedűs (Fejér) – Szokol (Kilyén), Márkus, Papucsek (Szűcs), Galambos (Nemes), Szabó(Herczku), Paku (Sigér), Zamostny (Pócsik), Hamed, Banyoi(Hleba), Gresó (Csörgő)

vezetőedző: Feczkó Tamás